Organizare Evenimente

Organizare Evenimente

Travel Tailor, ca agentie de turism specializata in turismul corporate si de business, intelege nevoia dv de a avea cel mai frumos eveniment, fie el intalnire de afaceri, conferinta, receptie, ceremonie cu fast sau, de ce nu, invitatia partenerilor dvs de afaceri la meciul echipei de fotbal preferate. De toate acestea, precum si de multe alte evenimente din viata companiei dvs., echipa noastra se va ocupa in cele mai mici detalii. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa lasati totul in grija noastra.

Noi ne ocupam de evenimentele companiei dvs si de planificarea lor integrala: de la organizarea deplasarii catre destinatie, rezervarea biletelor de avion, transferurile private, rezervarea camerelor la destinatie, inchirierea de masini sau de autocare, tot ce inseamna asigurarea logisticii necesare organizarii evenimentelor dvs conform celor mai exigente asteptari si pana la finalul evenimentului, reprezentantii nostri va vor fi intotdeauna alaturi.

Sunteti client VIP si doriti sa va bucurati din plin de confortul calatoriei la first class, de a dispune de un avion privat, de a avea o limuzina la dispozitie sau de a beneficia de un survol cu elicopterul al orasului de destinatie? Travel Tailor face totul posibil pentru dv si va garanteaza discretie maxima.

Deplasarile corporate fac parte din pachetul nostru complet de servicii Turism corporate si de business. In cadrul pachetului avem serviciile – deplasari corporate, organizare evenimente corporate si organizare teambuilding.

Pentru detalii suplimentare, contactati-ne!

Completeaza formularul de rezervare

Lasa o impresie

Your email address will not be published.

Call Now Button