TURISM CORPORATE

Turismul de business presupune nu numai deplasarile in interes de afaceri ci si organizarea oricaror evenimente ale companiei voastre, de la conferinte si seminarii pana la  activitatile de team building.

  • Deplasari corporate

Deplasarile corporate sunt o parte importanta a pachetului nostru pe care il oferim companiilor – pachetul Turism corporate si de business. Noi stim cat de pretios este timpul pentru dvs si de aceea ne angajam sa avem grija de organizarea deplasarii dvs. si a angajatilor dvs, in vreme ce singura dvs. grija ramane afacerea pe care o conduceti.

  • Team building  

Conform definitiei, team building inseamna procesul de motivare a grupului pentru a-si atinge telul. Team building inseamna o activitate organizata de  compania dvs. pentru imbunatatirea relatiilor interpersonale dintre angajatii dvs.

Pentru noi, teambuilding inseamna si altceva – organizarea perfecta a unor evenimente care sa duca la o mai mare coeziune a echipei companiei dvs prin petrecerea unui timp extraordinar impreuna si angrenarea in activitati leisure care sa creasca sinergia grupului. Pretentios spus? Poate…insa numai asa am reusit sa organizam pana acum tot felul de evenimente corporate, fie ele de business sau teambuilding, care sa aiba nota zece plus din partea directorilor companiilor sau a angajatilor participanti la evenimente.

 

 

  • Rent-a-car

Ne ocupam sa va asiguram serviciul de inchiriere auto la destinatie,  fara sofer personal. In acest mod veti avea mai mult timp sa va concentrati pe interesele afacerii dvs. si sa va bucurati de calatorie.

 

  • Transfer privat

Va faceti griji cu ce o sa ajungeti de la aeroport la destinatie sau la intalnirile de afaceri? Nici o problema, noi ne ocupam sa va asiguram serviciul de transfer privat, astfel incat sa ajungeti rapid la destinatie.

 

  • Cele mai bune conditii de cazare

Stim cat de important este confortul pentru dvs., de aceea cautam cele mai bune si avantajoase conditii de cazare, astfel incat experienta deplasarii sa fie una cat mai placuta.

  • Asigurari medicale

Intrucat situatii neprevazute pot aparea in orice moment, ne dorim ca dvs sa fiti in siguranta pe durata intregii deplasari, de aceea ne ocupam noi de asigurarea dvs. medicala!

 

Call Now Button