Deplasari Corporate

Deplasari Corporate

Deplasarile corporate sunt o parte importanta a pachetului nostru pe care il oferim companiilor – pachetul Turism corporate si de business. Noi stim cat de pretios este timpul pentru dvs si de aceea ne angajam sa avem grija de organizarea deplasarii dvs si a angajatilor dvs, in vreme ce singura dv grija ramane afacerea pe care o conduceti.

Agentia de turism Travel Tailor, specializata in turism corporate si de business, ofera companiilor interesate servicii specifice pentru calatorii de afaceri sau leisure ale angajatilor, la preturi fara concurenta pe piata din Romania. In acelasi timp, organizeaza deplasarile angajatilor companiei la sesiuni de afaceri, intalniri de business, seminarii, conferinte si organizeaza evenimentele companiei la destinatie, fie ca e vorba de afaceri sau de sesiuni de team-building care intaresc coeziunea in randul membrilor echipei.

Travel Tailor este, inainte de toate, o echipa dedicata ce va va face calatoriile de afaceri mult mai simple, cu mai putin efort depus din partea dv. Agentii nostri de ticketing va vor gasi intotdeauna cele mai bune conexiuni pentru zborurile dv, in timp ce agentii de turism va raman dedicati in gasirea celui mai bun hotel unde dv veti putea tine intalnirile de afaceri si va veti putea odihni la sfarsitul programului de lucru.

Ne-am luat angajamentul ca fiecare client, indiferent de marimea lui, sa beneficieze de servicii de top. Astfel, fiecare dintre dv are parte de atentie sporita din partea noastra  in gasirea  celei mai eficiente si inovative solutii astfel incat rezultatul sa fie cel mai bun raport calitate-pret pentru dvs si calatoriile de afaceri sau deplasarile corporate. 

Deplasarile corporate fac parte din pachetul nostru complet de servicii Turism corporate si de business. In cadrul pachetului avem serviciile – deplasari corporate, organizare evenimente corporate si organizare teambuilding.

Pentru detalii suplimentare, contactati-ne!

Completeaza formularul de rezervare

Lasa o impresie

Your email address will not be published.

Call Now Button