„Calatoreste cu Travel Tailor” si castiga un week-end romantic la munte!

Home // Blog // „Calatoreste cu Travel Tailor” si castiga un week-end romantic la munte!
„Calatoreste cu Travel Tailor” si castiga un week-end romantic la munte!

Travel Tailor a reusit in acest an sa fie una dintre agentiile care au castigat premii importante la recent incheiatul e-Travel Conference 2017 – premiul III pentru cel mai bun blog de travel al unei companii de turism si premiul III pentru cea mai buna campanie de marketing de travel – 1 city break, 2 orase din 2 tari. 

Dincolo de recunoasterea unor eforturi pe care le-am facut in acest an, recunoastere care a venit din partea unor jurii specializate in turism, am realizat in acest an ceva mai mult decat atat – am castigat recunoastere din partea tuturor celor care au ales ca in anul 2017 sa se lase inspirati de articolele noastre pe care le publicam periodic si sa calatoreasca cu Travel Tailor catre destinatiile visate. 

Astfel, fie ca au ales un pachet de city break catre capitalele europene sau din lumea intreaga, fie ca au ales un sejur din ofertele speciale de travel, clientii nostri ne-au multumit mereu la finalul calatoriilor si au revenit mereu pentru noi si noi destinatii.

Alegem astazi sa ii rasplatim in cadrul unui concurs care va oferi unuia dintre clientii nostri dar si celor care iubesc calatoria un weekend cadou la una dintre cele mai frumoase pensiuni de 4 stele din Bran – pensiunea Gentiana. Regulamentul concursului „Calatoreste cu Travel Tailor si in 2018” il puteti accesa aici dar pentru cei prea ocupati sau carora nu le place sa citeasca regulamente, e suficient sa citeasca conditiile de participare pe care le redam si mai jos.

Perioada de desfasurare a concursului „Calatoreste cu Travel Tailor si in 2018!”

  • 14.02.2018 – 28.02.2018

Cine poate participa la concursul „Calatoreste cu Travel Tailor si in 2018!”

  • orice cetatean roman cu varsta de peste 18 ani care iubeste calatoriile, fie ele calatorii leisure sau pachete de business travel oferite de compania la care lucreaza in perioada 1.01.2017 si pana la finalizarea perioadei de concurs, 28.02.2018.
  • la tragerea la sorti vor participa atat cei care au calatorit deja pe parcursul anului 2017 cati si cei care vor calatori pana la data finalizarii concursului; daca perioada de travel depaseste data finalizarii concursului (28.02.2018), chiar daca pachetele de travel au fost achizitionate inainte de aceasta data, nu se considera eligibil acel participant intrucat nu va putea respecta in timp util conditiile de inscriere pe care le redam mai jos.

Cum te poti inscrie la concursul „Calatoreste cu Travel Tailor si in 2018!”

Ai calatorit sau vei calatori pana la data finalizarii concursului (28.02.2018)? Nimic mai simplu! Tot ce ai de facut este sa:

  • incarci o fotografie din vacanta sau calatoria pe care ai facut-o pe contul tau de socializare – Facebook sau Instagram.
  • dai un like paginii Travel Tailor pe Facebook sau un follow pe Instagram
  • postezi in dreptul fotografiei hashtagul concursului #calatorestecutraveltailor si taguieste si pagina de Facebook sau Instagram a agentiei de turism Travel Tailor @traveltailor

Atat! Acum tot ce ai de facut este sa astepti tragerea la sorti care se va desfasura pe data de 01.03.2018 folosind un soft de extragere open source (tragerea va fi transmisa in direct pe Facebook).

Ce poti castiga la concursul „Calatoreste cu Travel Tailor si in 2018!”

Un week-end in doi in perioada 9-11 Martie la Pensiunea Gentiana din Bran, 4 stele, pensiune care datorita serviciilor de calitate si a atentiei fata de clienti a devenit in timp un partener al agentiei Travel Tailor.

Servicii incluse:

  • camera matrimoniala 
  • pensiune completa
  • acces nelimitat la jacuzzi, piscina, centru fitness

Aerul curat, peisajul si relaxarea pe care o veti resimti in statiune sunt incluse de asemenea…dar aici nu mai este meritul nostru si nici al partenerilor nostri…

Inca ceva…

De fapt nu mai avem nimic sa va spunem…decat ca…am dat startul concursului! Fie ca cel mai norocos dintre voi sa castige si, nu uitati – calatoriti cu Travel Tailor, agentia voastra preferata de turism!

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

Call Now Button