La plaja in Muntenegru

Home // Blog // La plaja in Muntenegru
La plaja in Muntenegru

Muntenegru este o destinatie nu atat de asociata cu plajele de catre turistii doritori de litoral. De altfel, de multe ori primim reactii de genul – “PLAJA IN MUNTENEGRU???”, odata cu priviri nedumerite, atunci cand recomandam aceasta destinatie clientilor care calca pragul agentiei noastre.

 

La plaja in Muntenegru? Da, la plaja in Muntenegru!

 

Muntenegru este o tara extrem de frumoasa, cu oameni extrem de primitori si ospitalieri, in acelasi timp o tara cu iesire la Marea Adriatica. Denumita de unii si “perla ascunsa a Marii Adriatice”, Muntenegru ofera turistilor care “se incumeta” sa ajunga aici unele dintre cele mai frumoase plaje din toata Europa – am spus “incumeta” nu pentru ca ar fi dificil sa ajungi aici ci pentru ca Muntenegru este o destinatie mai putin solicitata, motiv pentru care turistii se decid mai greu. Speram ca dupa articolul de astazi sa ii convingem…

 

Cele mai frumoase statiuni si plaje din Muntenegru

 

Ulcinj

Ulcinj, Muntenegru

Ulcinj este una dintre cele mai cautate statiuni de la litoralul Marii Adriatice – in primul rand are cea mai lunga plaja din intreaga tara si de la intreg litoralul adriatic: Velika Paza, acolo unde 12 km de nisip extrem de fin si isi asteapta turistii in aceasta frumoasa destinatie de vacanta. Am spus extrem de fin? Asa e – nisipul de aici se aseamana cu faina, atat de fin este…

Datorita lungimii rar intalnite a plajei si a latimii ei (60 de m) veti intalni fel de fel de locuri de plaja – de la unele aglomerate, la altele, ascunse privirilor. Depinde doar de voi unde vreti sa va asezati cearsaful la malul Marii Adriatice, pe Velika Plaza.

 

La plaja in Muntenegru?

Contacteaza-ne!

 

Budva

Budva, Muntenegru

O statiune de top a Muntenegrului, Budva este cea mai cautata de catre turistii din intreaga lume, an de an, fiind de fapt si cea mai veche statiune de pe coasta estica a Marii Adriatice.

21 de kilometri de plaja, nisipul fin, de o culoare aurie si peisajul muntos care se zareste de pe plaja fac din Budva o destinatie cum nu veti mai gasi alta in intreaga Europa.

In capitala turismului muntenegrean, asa cum i se mai spune, veti putea petrece clipe de relaxare pe plaje precum Becici (cea mai frumoasa) sau Jaz (cea mai cosmopolita), ultima fiind de altfel o locatie renumita in intreaga lume datorita concertelor din timpul verii care au loc aici – de la Lenny Kravitz pana la Rolling Stones sau Madonna, majoritatea marilor artisti internationali au sustinut reprezentatii aici.

Tot in apropiere de Orasul Vechi din Budva veti gasi doua plaje extrem de apreciate de turisti, plaje unice prin faptul ca sunt legate printr-un tunel – Plajele Mogren, care au primit in 2004 clasificarea blue flag.

 

La plaja in Muntenegru?

 

 

Sveti Stefan

Sveti Stefan, Muntenegru

O destinatie populara printre muntenegreni dar si starurile intenrationale (Marylin Monroe obisnuia sa ajunga aici), Sveti Stefan ofera turistilor o locatie excelenta pentru vacanta – statiunea, cunoscuta ca resedinta de vara inca din secolul al XV-lea, pastreaza acel farmec al oraselelor de odinioara.

Hotelurile de lux si casele cu acoperisuri rosii se imbina armonios de-a lungul strazilor care serpuiesc pe aceasta insulita; plaja are un nisip alb, fin si apele curate, extrem de limpezi, ceea ce o face extrem de atragatoare pentru turistii sositi aici.

Atentie – Sveti Stefan a fost inclusa in Top Ten World Luxury Destinations; daca veti ajunge aici, veti intelege de ce…

 

La plaja in Muntenegru?

Contacteaza-ne!

 

Petrovac

Petrovac, Muntenegru

O destinatie cautata de familisti pentru linistea ei, fara sa aiba insa aerul acela “batranesc” pe care il intalnim de regula in statiunile familiste de litoral, Petrovac este una dintre cele mai “verzi” locatii de pe tarmul Adriaticii. Verzi nu pentru ca s-ar afla intr-o zona cu vegetatie marina ci pentru senzatia pe care ti-o confera – Petrovac este inconjurata de paduri de pin si livezi de maslin. Daca adaugi aici si nisipul rosiatic si apa curata, ai toate ingredientele pentru o vacanta relaxanta, cu sau fara familie.

Fie ca doriti sa ajungeti intr-o destinatie de lux de pe litoralul Marii Adriatice, fie intr-o locatie care sa va permita sa va relaxati ori, dimpotriva, sa va puna sangele in miscare la concertele din timpul serii, Muntenegru este alegerea cea mai potrivita pentru aceasta vara.

Va invitam sa parcurgeti destinatiile pentru Litoral 2019 de pe blogul nostru de calatorii, un blog care va inspira!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

Call Now Button