Circuit Thailanda – Malaezia – Singapore

Home // Circuit Thailanda – Malaezia – Singapore

 

Circuit THAILANDA- MALAEZIA – SINGAPORE

Bangkok – Ayutthaya – Kuala Lumpur – Putrajaya – Malacca – Singapore 

Perioada: 09 – 20.11.20/ 15 – 26.11.20/ 23.11 – 05.12.20

 

Malaysia este una dintre cele mai dinamice tari din Asia de Asia de Sud Est. Capitala tarii, Kuala Lumpur, a fost infiintata ca tabara de mineri la locul de confluenta dintre doua rauri. Numele sau, in limba malaysiana, inseamna literalmente “loc de intalnire noroios”. Este un oras aglomerat, cu cladiri inalte, moderne si temple traditionale.

Singapore este supradenumit poarta dintre Est si Vest si un megalopolis cosmopolit situat la raspantia a numeroase culturi. Astazi, Singapore este portul cu cel mai intens trafic din lume. Singapore reprezinta locul perfect pentru a cunoaste numeroasele culturi ale Asiei de Sud-Est.

Cand punem impreuna aceste doua tari, tot ce poate sa iasa este un circuit de neuitat!

 

 • ghid roman insotitor
  •  Zboruri la dus Bucuresti => Bangkok, Compania Austrian via Viena
  •  Zbor direct Bangkok => Kuala Lumpur, pentru confortul Dumneavoastra
  •  Zboruri la retur Singapore => Bucuresti, Compania Swiss via Zurich
  •  Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
  •  Transport cu autocar dotat cu aer conditionat pe circuit
 • cazare 11 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 5* astfel:

– 4 nopti in Bangkok la Hotel Well Bangkok 4* camere superior, sau similar
– 3 nopti in Kuala Lumpur la Hotel Parkroyal 5* camere deluxe, sau similar
– 1 noapte in Malacca la Hotel Swiss Garden 4* camere deluxe, sau similar
– 3 nopti in Singapore la Hotel Rendezvous 4* camere superior, sau similar

 • mese incluse conform programului: 4 pranzuri, 1 cina traditionala Malay conform programului
 • biletele de intrare la obiectivele turistice din program
 • ghizi locali
 • pachet de excursii incluse:  

– tur de oras Bangkok cu ghid local
– vizita la Grand Palace templele Wat Pho si Wat Arun cu ghid local
– croaziera la Bangkok pe canalele din Thonburi
– excursie cu ghid local la Piata Plutitoare din Damnoen
– turul templelor din Bangkok: Wat Trimitr, Wat Benchamabophit
– excursie cu ghid local la Ayutthaya cu croaziera la retur pe vasul Grand Pearl cu pranz inclus
– tur de oras Kuala Lumpur cu ghid local
– vizita in Chinatown si Templul Sri Mahamariamman din Kuala Lumpur
– tur de oras Malacca cu ghid local
– tur de oras Singapore cu ghid local

 • taxele de aeroport 499 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
 • taxele de aeroport pt zborul local 50 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
 • taxa de viza Thailanda 2.500 BATH/persoana, se achita la sosirea in Thailanda
 • taxele turistice la hotelurile din Malaezia: 10 RM (aprox 3 USD/camera/noapte) se achita la receptie
 • asigurarea medicala de calatorie obligatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
 • bacsisurile recomandate pentru ghizi si soferi locali (se achita la fata locului ghidului insotitor)
 • alte servicii decat cele mentionate in program

 

Ziua 1 / Bucuresti–Bangkok

Pentru plecarile din 09 Noiembrie si 23 Noiembrie: Intalnire cu reprezentantul agentiei in Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 16:35, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS792 cu destinatia Viena. Decolare la ora 18:35 si sosire in Viena la ora 19:20. Plecare din Viena catre Bangkok cu zborul OS025 la ora 23:20.
Pentru plecarea din 15 Noiembrie: Intalnire cu reprezentantul Interra in Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 18:55, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS788 cu destinatia Viena. Decolare la ora 20:55 si sosire in Viena la ora 21:40. Plecare din Viena catre Bangkok cu zborul OS025 la ora 23:20.

Ziua 2 / Bangkok

Sosire in capitala Thailandei la ora 15:20. Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei-Bangkok sau Orasul Ingerilor cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cladiri vechi si darapanate se ghemuiesc langa templele exotice inconjurate de gradini incantatoare, deasupra carora se inalta hoteluri si cladiri de birouri moderne. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel pentru cazare. Timp liber la dispozitie pentru odihna si acomodare la fusul orar. Cazare la Well Hotel Bangkok 4* camere superior, sau similar Bangkok.

Ziua 3 / Bangkok

Mic dejun. Tur de oras Bangkok cu pranz inclus. Dimineata vom vizita Marele Palat–fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Budha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Continuam cu vizita la Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok, renumit pentru impresionanta statuie de 45 metri a lui Budha culcat. Servim pranzul la un restaurant local si continuam cu o croaziera de-a lungul canalelor din partea veche, Thonburi, descoperind viata locala si de ce Bangkok-ul a primit numele de ”Venetia Orientului” ! La final poposim la cel mai cunoscut simbol al Bangkok-ului, templul Wat Arun, cu frumoasele sale turle decorate cu cioburi de sticla si de ceramica. Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare la Well Hotel Bangkok 4* camere superior, sau similar Bangkok.

Ziua 4 / Piata plutitoare Damnoen–Turul Templelor din Bangkok

Mic dejun. Ne deplasam la aproximativ 100 km de Bangkok catre Piata Plutitoare din Damnoen, unde exploram zona rurala. Descoperim trecutul prin vizitarea unei case thailandeze, cat si modul traditional de comercializare a fructelor, legumelor si alte bunuri proaspete, prin folosirea barcilor mici. Intoarcere la Bangkok. Dupa amiaza, vom face impreuna cu ghidul local Turul Templelor din Bangkok, cu vizitarea a doua dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv si Wat Benjamaborpitr-cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Seara, optional, va propunem cel mai cunoscut show din Thailanda, Siam Niramit, o montare artistica de exceptie ce va va purta in patrimoniul cultural si istoria Siam-ului. Cazare la Well Hotel Bangkok 4* camere superior, sau similar Bangkok.

Ziua 5 / Bangkok-Ayutthaya

Mic dejun. Incepem o zi minunata cu un tur la Ayutthaya, fosta capitala a Siam-ului situata la 90 km nord de Bangkok. Suntem introdusi in bogata istorie si mostenire arhitecturala a orasului Ayutthaya, incepand de la fosta resedinta de vara Bang Pa-In, de o arhitectura impresionanta datand din Sec al XVII-lea, pana la ruinele templelor Sec XIV si XVI. Vom vizita apoi Wat Mahathat, loc faimos pentru ca aici se afla capul lui Buddha incorporat intr-un trunchi de copac si inconjurat de radacini in crestere. Continuam cu manastirea regala–Wat Phra Si Samphet. Dupa amiaza, vom avea parte de  o experienta memorabila, o croaziera la bordul vasului Grand Pearl, unde servim pranzul acompaniat de un peisaj fascinant in timpul navigarii pe raul Regilor, pe drumul de intoarcere catre Bangkok. In timp ce veti servi cafeaua de dupa masa, veti admira de-a lungul tarmului: Barjele Regale, Universitatea Thammasart, Spitalul Siriraj, Grand Palace precum si templul Wat Arun si templul Wat Kallayanamitr. Vom debarca si ne vom intoarce la hotel cu autocarul. Cazare la Well Hotel Bangkok 4* camere superior, sau similar Bangkok.

Ziua 6 / Bangkok–Kuala Lumpur

Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Kuala Lumpur. Sosim in minunata Malaezie, tara care ofera mai mult decat sloganul sau oficial „Cu Adevarat Asia”.  Transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Seara vizitam bine-cunoscuta Piata de Noapte din Chinatown si ne incercam talentul negocierilor. Putem admira si Templul Sri Mahamariamman–unul din cele mai frumos ornamentate temple hinduse din Kuala Lumpur. Cina inclusa la un restaurant malay cu show traditional. Cazare la Hotel Parkroyal 5* camere deluxe, sau similar Kuala Lumpur.

Ziua 7 / Kuala Lumpur

Mic dejun. Suntem in Kuala Lumpur, capitala si cel mai mare oras din Malaezia. Numele orasului inseamna „capitala noroioasa”, nume datorat locatiei la confluenta raurilor Klang si Gombak. Kuala Lumpur este un oras modern, plin de agitatie, unde noutatea se armonizeaza cu traditionalul, intr-o combinatie de zgarie-nori impresionanti, cladiri istorice, natura si centre comerciale. Intr-un tur de oras descoperim frumusetile orasului: Maiestuoasa Moschee Nationala (Masjid Negara), una dintre cele mai mari din Asia de sud-est. Monumentul National (Tugu Negara) construit in memoria soldatilor cazuti in timpul luptei pentru independenta Malaeziei. Chinatown unul dintre cele mai colorate si vibrante cartiere din oras, cu o atmosfera incitanta, un loc unde nu se doarme niciodata. Trecem pe langa Curtea Federala construita in stil maur, pe langa vechea cladire a Garii Centrale, o cladire remarcabila a arhitecturii mahomedane, Clubul de Cricket construit in stilul arhitectural Tudor si Palatul Regelui flancat la poarta principala de Garzi Regale, calare sau pe jos, imbracate in uniforme inspirate din cele britanice. Stop fotografic la Turnurile Petronas, simbolul orasului, pana in 2004 desemnate cele mai inalte cladiri din lume. Cladirea de 88 etaje gazduieste birourile companiei petroliere Petronas, iar la baza turnurilor se afla un mall pentru cumparaturi, cu magazine de marca. Au fost poiectate de Cesar Pelli, un arhitect argentiniano-american, si construite in mare masura din beton armat, cu fatada din otel si sticla, proiectate sa imite motive din cultura si traditia Malaeziei. Cazare la Hotel Parkroyal 5* camere deluxe, sau similar Kuala Lumpur.

Ziua 8 / Kuala Lumpur – Putrajaya

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional excursie de o zi la Putrajaya cu pranz inclus. Putrajaya este, incepand cu 1999, capitala administrativa a Malaeziei. Orasul a fost proiectat pentru a fi un centru urban demn de mileniul al III-lea, expresie a armoniei dintre cultura si dezvoltare, cu cladiri moderne al caror stil este influentat de arta islamica traditionala. Orasul a fost numit in memoria Primului Ministru Tunku Abdul Rahman Putra Al-Hak ce a jucat un rol important in obtinerea independentei tarii si a fost primul Prim Ministru al Malaeziei independente. Lacul Putrajaya, un lac artificial ce domina centrul orasului si cele 13 parcuri si gradini integrate in arhitectura orasului i-au adus renumele de „Orasul Gradina” al Malaeziei. Pe malurile Lacului Putrajaya sunt dispuse monumentele orasului: Perdana Putra-cladirea unde isi desfasoara activitatea Primul Ministru si guvernul Malaeziei, Moscheea Putra–despre care se spune ca evoca Moscheea Regelui Hassan din Casablanca, sau Momumentul Mileniului. Retur in Kuala Lumpur si timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Parkroyal 5* camere deluxe, sau similar Kuala Lumpur.

Ziua 9 / Kuala Lumpur-Malacca

Mic dejun. Continuam descoperirea Malaeziei cu Malacca. Situata in partea de sud a peninsulei Malaeziene, la 2 ore distanta de Kuala Lumpur, Malacca este cel mai vechi oras al Malaeziei. Cu canalele silentioase si inundate de o lumina difuza, cu strazile inguste decorate cu temple vechi si boutiquri gazduite de case, foarte putine locuri din Asia de sud-est ofera imagini romantice ale trecutului precum Malacca. Fosta colonie Portugheza, Olandeza si Britanica, Malacca face parte din patrimoniul UNESCO. Vizitam: Piata Olandeza cu ale sale atractii: Biserica lui Hristos, cea mai veche biserica protestanta din Malaezia, Fantana, situata in centrul pietei, cladita de britanici in memoria Reginei Victoria, Turnul cu Ceas care se ridica impresionant in apropierea Fantanii. Continuam cu Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu functional chinez in Malaezia, fondat in 1645. Porta de Santiago, dovada evidenta a ocupatiei Portugheze, Biserica Sfantul Paul, locul unde Francisc Xavier a infiintat prima scoala moderna din Malaezia. Dupa un pranz traditional, veti avea timp sa va plimbati de-a lungul strazii Jonker, faimoasa pentru antichitatile malaeziene. Cazare Hotel Swiss Garden 4* camere deluxe, sau similar Malacca.

Ziua 10 / Malacca–Singapore

Mic dejun. Lasam frumusetile Malaeziei in urma si ne indreptam cu autocarul spre Singapore. Pe drum pranz la un restaurant local. Pasim intr-o lume in care chemarile la rugaciune concureaza cu agitatia capitalismului. Singapore este o metropola moderna foarte curata, unii spun sterila, inconjurata de parcuri verzi si atent ingrijite. Aici, mancarea este considerata atractie culturala, ea fiind foarte importanta pentru identitatea nationala. Pentru o experienta iconica singaporeza mergeti la unul dintre faimoasele “hawker centers”, comandati cateva sticle de bere Tiger si afundati-va intr-o multitudine de feluri de mancare asiatica. Daca exista un lucru mai stylish decat barurile si restaurantele, acestea sunt mall-urile si boutique-urile care au facut din Singapore un sinonim pentru cumparaturi extravagante. Cazare la Hotel Rendezvous 4* camere superior, sau similar Singapore.

Ziua 11 / Singapore

Mic dejun. Turul de oras din acesta zi va fi o experienta contrastanta intre nou si vechi. Experimentam istoria, cultura si stilul de viata al incitantului Singapore. Vom trece prin cartierul Colonial pentru a admira Padang, centrul districtului de afaceri. Esplanade Theatres, cladire situata de-a lungul Golfului Marina Bay, scopul constructiei fiind de a gazdui spectacole de arta. Statuia Merlion, simbolul orasului, o creatura imaginara cu cap de leu si trup de peste, care reprezinta originile umile ale orasului ca sat pescaresc. Continuam cu unul dintre cele mai vibrante si autentice districte, Little India. Ne indreptam spre cel mai mare cartier istoric plin de exotism, Chinatown. Terminam cu faimoasa Gradina Botanica numita de revista Times drept „cea mai frumoasa Jungla Urbana din Asia”. Timp liber la dispozitie sau optional Night Safari la Gradina Zoologica din Singapore (alternativ daca vremea nu permite, se organzieaza vizita la Zoo pe timp de zi). Primul Night Safari din lume, organizat pe o suprafata de peste 40 de hectare de jungla secundara, va va dezvalui imediat dupa apus misterul si drama din jungla tropicala cu efecte uimitoare ! Veti avea astfel ocazia sa vedeti o multumie de animale nocturne, de la pradatori feroce la animale timide, la lumina discreta a lunii. Calatoria prin jungla se va face in deplina siguranta, la bordul unui trenulet de la est la vest. Vom trece prin rezervatii naturale si habitate care reproduc mediul natural de la poalele muntilor Himalaya, Padurile din Asia de Sud Est sau subcontinentul Indian. Cazare la Hotel Rendezvous 4* camere superior, sau similar Singapore.


Ziua 12 / Singapore–Insula Sentosa

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, Excursie pe Insula Sentosa. De pe Muntele Faber se traverseaza cu telecabina pana pe Insula Sentosa. La doar 15 minute de oras, „zona de joaca preferata a Asiei”, gazduieste plaje cu nisip auriu, o gama larga de atractii tematice, spa-uri renumite mondial, vegetatie luxurianta, resedinte luxoase, terenuri de golf si cel mai mare Oceanariu cu pesti tropicali din Asia. Intoarcere la hotel in Singapore. Timp liber la dispozitie pentru shopping sau va sugeram o vizita impreuna cu insotitorul grup la Gradinile Nationale–Gardens by the Bay (biletele de intrare se achita individual la fata locului). Aici puteti vizita renumitele sere climatizate Flower Dome si Cloud Forest, principalele atractii ale gradinii alaturi de gradinile verticale Supertrees. Flower Dome este o sera uriasa care reproduce un climat mediteraneean rece-uscat al regiunilor din Africa de Sud, California, Spania si Italia. Aici veti putea vedea specii rare precum Baobabul, Copacul Fantoma din Madagascar si un maslin de peste 1.000 de ani. In Cloud Forest veti fi uimiti de cea mai mare cascada de interior din lume care sa revarsa prin vegetatia luxurianta. Puteti face o plimbarea de-a lungul OCBC Skyway care va va aduce in cele din urma la inaltimile Supertrees care ofera o panorma deosebita asupra gradinilor si a orasului Singapore de la 22 m inaltime. Cazare la Hotel Rendezvous 4* camere superior, sau similar.

Ziua 13 / Singapore

Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel. Timp liber la dispozitie pentru shopping sau, optional, excursie Round Island Tour. Aceasta excursie ne propune sa vizitam Singapore in totalitate, sa ne deplasam putin mai departe de cararile turistice cunoscute si sa descoperim diversitatetea si cultura locala a acestui mic stat. Calatoria incepe cu o plimbare prin piata de fructe unde gasim delicioase fructe tropicale proaspete. Aflam mai multe despre rolul jucat de Singapore pe teatrul de operatiuni din Pacific si vizitam monumentul ridicat in memoria soldatilor cazuti la datorie in timpul acestui conflict. Dupa pranz ne intoarcem in centrul orasului si vizitam Templul Dealul Luminos (Bright Hill), care este cel mai mare templul budist din Singapore. Continuam excursia si ne indreptam catre est unde facem o oprire in satul Changi, pentru a descoperi modul de viata relaxat al localnicilor, la o lume distanta de agitatia de pe Orchard Road. Seara transfer catre aeroportul din Singapore pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR945 cu destinatia Doha.

Ziua 14 / Zurich – Bucuresti

Sosire la Zurich la ora 06:15. Imbarcare pe zborul Companiei Swiss LX1884 cu destinatia Bucuresti la ora 12:00. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 15:15. Sfarsitul pachetului de servicii.

TARIF: 1499 EURO/ loc in camera dubla

SUPLIMENT SINGLE: 580 EURO

 

Completeaza formularul de rezervare

Lasa o impresie

Your email address will not be published.

Call Now Button