Vouchere de vacanta

Home // Vouchere de vacanta

Aveti un voucher de vacanta de la angajatorul dumneavoastra?

Va doriti un sejur de vacanta in care sa descoperiti istoria, cultura si traditiile Romaniei colindand tara in lung si in lat sau preferati o vacanta in care sa explorati bogatiile naturii?

Sau poate visati la o vacanta pe litoralul autohton sau in Delta Dunarii unde va puteti relaxa sub razele soarelui arzator…

Indiferent de asteptarile pe care le aveti referitoare la urmatoarea vacanta, va ajutam sa va planificati acum sejurul folosindu-va de voucherele de vacanta de care beneficiati de la angajatorii dumneavoastra.

Vouchere de vacanta – o solutie avantajoasa

Voucherele de vacanta reprezinta un bonus oferit celor care au un contract individual de munca oferit de catre angajatori. Aceste tichete de vacanta servesc ca instrument de plata pentru achitarea serviciilor turistice din concediile si vacantele organizate in Romania.

Asadar, daca dispuneti de vouchere de vacanta trebuie sa stiti ca prin intermediul acestora puteti sa acoperiti cheltuielile privind cazarea, masa, transportul sau alte servicii turistice conexe.

Atentie: Nu se pot plati cu vouchere de vacanta sejuruile in afara tarii, ci doar pe teritoriul Romaniei!

Cum poti folosi voucherele de vacanta?

Conform legistlatiei privind acordarea voucherelor de vacanta, aceste tichete se pot folosi pentru orice destinatie turistica de pe intreg teritoriul Romaniei, iar valabilitatea lor este de 1 an de la data emiterii. Aceste vouchere de vacanta sunt nominale si netransmisibile, sunt deductibile si scutite de taxe, atat pentru angajator, cat si pentru angajat.

Important! Doar dumneavoastra sunteti indreptatit sa utilizati aceste vouchere de vacanta. In schimb, puteti lua alaturi de dumneavoastra in concediu pe oricine doriti, indiferent daca este din familie sau pur si simplu sunt cativa prieteni apropiati.

Cu alte cuvinte, fie ca optati pentru o vacanta la malul Marii Negre, fie ca va doriti sa explorati bogatiile muntilor Carpati, noi va venim in ajutor cu oferte de vacanta pentru a va planifica acum un sejur in Romania.

Daca v-ati decis asupra viitoarei destinatii de vacanta, tot ceea ce aveti de facut este sa ne contactati telephonic sau pe mail, sau sa va prezentati personal la sediul agentiei Travel Tailor pentru a face rezervarile in baza voucherelor de vacanta.

Va vom pune la dispozitie o intreaga lista de hoteluri sau de pensiuni care accepta tichete de vacanta indiferent de zona pe care o alegeti pentru concediul dumneavoastra.

Modalitatea de plata cu vouchere de vacanta

Plata cu voucherele de vacanta se face direct la sediul nostru din Bucuresti. In cazul in care nu sunteti din oras sau din imprejurimi, puteti trimite voucherele de vacanta prin posta/curier la adresa noastra – Bucuresti, Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, nr. 256-260, ap.2, sector 1, aceasta, bineinteles, dup ace confirmam toate detaliile vacantei dumneavoastra pentru care doriti sa folositi vocuherul de vacanta respective.

Voucherele de vacanta pe care le acceptam

Acceptam urmatoarele tipuri de vouchere de vacanta:

  • Edenred (Ticket Vacanta)
  • Cheque Dejeuner Romania (Cheque Vacances/UP Romania)
  • Sodexo (Sodexo Turist Pass)

De asemenea, pe langa tichetele de vacanta tiparite, acceptam si cardurile electronice de Tichete de Vacanta: Checque Vacances, Edenred Tichet Vacanta si SODEXO.

Aceste vouchere pot fi utilizate pentru achizitionarea ofertelor de vacanta pe care vi le oferim.

vouchere de vacanta 1
vouchere de vacanta 2
vouchere de vacanta 3

Important! Pentru a putea utiliza voucherele de vacanta, trebuie sa fiti titularul tichetului, iar acestea sa se incadreze in termenul de valabilitate.

In situatia in care valoarea ofertelor pentru care optati este mai mica decat voucherul de vacanta, veti beneficia de suplimentarea serviciilor oferite.

Acest fapt se datoreaza faptului ca, dupa cum spune legea, pentru voucherele de vacanta nu se acorda rest in bani.

Asadar, pentru ca valoarea voucherelor sa fie egala cu cea a rezervarilor deja facute, va vom oferi in plus servicii ce tin de masa, nopti de cazare sau altele asemenea care va convin si despre care vom discuta pe larg in cazul unei astfel de situatii – fiecare persoana are preferinte si asteptari diferite, tocmai de aceea cel mai bine acest lucru se va stabili la fata locului sau telefonic.

Travel Tailor – agentie de turism care primeste vouchere de vacanta

Agentia Travel Tailor accepta vouchere de vacanta si plata partiala/ integrala a vacantelor cu aceste tichete.

Dupa cum v-am obisnuit, ne straduim sa fim aici pentru dumneavoastra, pentru a va pune la dispozitie ofertele personalizate de care aveti nevoie si pentru a va planifica concediile in destinatiile de vacanta mult visate. Si pentru ca multi dintre dumneavoastra aveti vouchere de vacanta, acceptam atat plata partiala, cat si integrala a vacantei prin voucherele de vacante de care dispuneti.

De asemenea, dupa ce v-ati hotarat unde va doriti sa va petreceti sejurul autohton, tot ce va ramane de facut este sa ne contactati. Noi va punem la dispozitie o gama larga de hoteluri si pensiuni din intreaga Romanie pentru a va alege cazarea care este potrivita nevoilor si dorintelor dumneavoastra, indiferent ca optati pentru o vacanta pe litoralul din Mamaia sau o drumetie la munte.

Ne straduim sa raspundem de fiecare data prompt cat mai multor cereri si sa fim alaturi de toti pasionatii de calatorii cu oferte de vacanta si chiar cu idei inspirationale de travel care pot fi gasite pe blogul nostrum de travel. Tocmai de aceea, va asteptam sa ne spuneti ce asteptari aveti de la urmatoarea vacanta pentru a ne putea ocupa noi de toate detaliile planificarii sejurului dumneavoastra!

Detii vouchere de vacanta si iti doresti sa iti planifici un concediu undeva prin Romania? Fie ca vrei sa iti petreci un sejur pe litoralul autohton, fie ca vrei sa te aventurezi intr-o expeditie pe crestele Carpatilor sau sa descoperi flora si fauna Deltei Dunarii, stii ce ai de facut!

Contacteaza-ne si vom stabili detaliile urmatoarei tale vacante cu vouchere de calatorie!

Call Now Button