Craciun si Revelion Dubai 2023 – 2024

CRACIUN si REVELION in DUBAI 2023 – 2024

de la 1215 Euro*, loc in camera dubla!

7 nopti/ 8 zile

*bilete de avion incluse

Dubai  este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite (UAE) după numărul populației. Este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic și este reședința emiratului omonim.Istoria Dubaiului modern incepe cu aproximatie in 1830. In acele vremuri membrii tribului Bani Yas, condusi de familia Maktum,  au fondat pe peninsula Sindaga din Golful Persic un mic sat de pescari. Pe la sfarsitul anilor 1870 Dubaiul isi castigase deja reputatia de cel mai mare centru comercial al peninsulei Arabe.

Astazi Dubaiul, unul dintre cele mai cosmopolite orase, este considerat un adevarat fenomen. Este cel mai vizitat emirat si principala zona turistica din Orientul Mijlociu. Turistii sunt atrasi de soare, plajele cu nisipuri aurii si intrarea lina in mare, cerul mereu senin, multitudinea de facilitati pentru copii si adulti si varietatea de produse din magazine.

De ce merita vizitat:

1. Una din patru macarale din lume se afla in Dubai, lucru care arata cat de rapid se dezvolta emiratul.

2. Cantitatea de nisip necesara pentru celebra Palm Island (insula-palmier) a fost de 94 de milioane de metri cubi, care ar putea umple de 2,5 ori Empire State Building.

3. Cantitatea de aur folosita in interiorul celebrului hotel Burj al Arab ar putea acoperi de 46.265 de ori pictura ”Mona Lisa”.

4. Poliţia din Dubai are in dotare masini Ferrari FF (500.000 de dolari), Lamborghini Aventador (397.000 de dolari) si Aston Martin One-77 (1,79 milioane de dolari).

5. Strainii reprezinta 85% din populatia Dubaiului. Cei mai multi straini provin din India, Bangladesh si Pakistan si vin in Dubai la munca.

6. In Dubai, robotii vor inlocui munca ilegala a copiilor in cursele de camile, unul dintre cele mai populare sporturi din aceasta zona a globului.

7. Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, la 828 metri, pune probleme celor care tin Ramadanul. Cei care locuiesc de la etajul 150 in sus (cladirea are 160 de etaje) vad soarele mai mult timp decat ceilalti si deci sunt fortati sa tina Ramadanul mai mult.

8. Dacă Burj Khalifa ar fi in Freiburg (Germania), ar fi vizibil din Strasbourg (Franţa). Turnul poate fi observat de la 95 de kilometri departare, iar distanta dintre orasele amintite este de 86 km.

9. In Dubai se construieste primul oras controlat climatic.

10. In 2013, Dubaiul a fost  vizitat de 11 milioane de turisti.

11. 39% din suprafata luxosului hotel Burj al Arab nu poate fi folosita, din cauza arhitecturii gandite nu tocmai fericit.

12. Dubai produce suficient petrol pentru a umple 4,5 bazine olimpice pe zi (70.000 de barili pe zi). Cu toate acestea, in prezent producţia este mult scazuta fata de 1991. Atunci, se produceau 400.000 de barili pe zi.

13. Averea primilor patru miliardari din Dubai, Abdul Aziz Al Ghurair, Majid Al Futtaim, Khalaf Al Habtoor si Abdulla Al Futtaim, este in total de 18,7 miliarde de dolari, adica exact cat PIB-ul Hondurasului.

14. In Dubai se construieste Dubailand, un parc de distractii care va costa 64,3 miliarde de dolari.

 

 • Bilet de avion, zbor direct Bucuresti – Dubai – Bucuresti, compania Fly Dubai;
 • 7 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hotelul ales;
 • Taxele de aeroport;
 • Bagaj de mana 7 kg;
 • Bagaj de cala 20 kg;
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport;
 • Asigurari medicale, storno, etc.;
 • Vizite, intrari la obiective turistice, alte cheltuieli de natura personala, etc.;
 • Taxe de oras – se achita la receptia hotelului (daca este cazul).
 • Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
 • Datele de calatorie precum si numarul de nopti sunt flexibile, se pot modifica in functie de perioada dorita;
 • La cerere se pot oferta alte hoteluri, alte companii aeriene, alte orare de zbor, etc.
 • La cerere se pot calcula si tarife de camera Single precum si tarife pentru copii. Pentru pachetele de city break, modificarile sau anularile dupa efectuarea unei rezervari ferme se penalizeaza, in general, cu 100% din contravaloarea pachetului.
 • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la reconfirmarea serviciilor solicitate (daca nu exista alte conditii speciale de rezervare sau plata).

Completeaza formularul de rezervare

Tarife

Tarifele sunt exprimate per persoana in euro si sunt valabile in momentul publicarii ofertei, 30.03.2023.
CRACIUN IN DUBAI: 22 – 29 decembrie 2023Loc in camera dubla/ Tarife de la
ROSE PLAZA AL BARSHA 3* sau similar1215 euro
COURTYARD BY MARRIOTT DUBAI AL BARSHA 4* sau similar 1275 euro
GRAND COSMOPOLITAN 5* sau similar 1495 euro
REVELION IN DUBAI: 29 decembrie 2023 – 05 ianuarie 204
CITYMAX AL BARSHA AT THE MALL 3* sau similar1465 euro
MILLENNIUM AL BARSHA 4* sau similar1635 euro
FRASER SUITES 5* sau similar 1985 euro

Lasa o impresie

Your email address will not be published.

Call Now Button