Maroc Casablanca – Essaouria – Marrakesh – Fes

Home // Maroc Casablanca – Essaouria – Marrakesh – Fes

MAROC CASABLANCA – ESSAOUIRA – MARRAKESH – FES

Strabatut de patru lanturi muntoase, intre care renumitii Munti Atlas, cu plaje atat la Marea Mediterana cat si la Oceanul Atlantic si strajuit in acelasi timp de Desertul Sahara, Maroc este un tinut care fascineaza anual milioane de turisti prin frumusetea peisajelor, aride sau luxuriante, prin maretia fostelor orase imperiale si prin ospitalitatea cu care esti intampinat de localnici din desert si pana pe plaje sau aglomeratiile urbane. Despre frumusetile Marocului va invitam sa cititi in articolul dedicat de la sectiunea Blog. Veti fi fascinati de aceasta destinatie turistica, de frumusetea peisajelor, de cultura si de farmecul locurilor care definesc Marocul.

  • 7 nopti cazare cu MIC DEJUN si CINA bufet la hoteluri de 4*+ si 5*: 1 noapte hotel 4*+ Casablanca, 1 noapte hotel 5* Essaouira, 2 nopti hotel 5* Marrakesh, 2 nopti hotel 5* Fes, 1 noapte hotel 4*+ Casablanca;
  • Transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat;
  • Transport avion Compania TURKISH AIRLINES pe ruta Otopeni – via Istanbul – Casablanca si retur;
  •  Vizitele mentionate in program sunt incluse;
  • Taxele de aeroport 290 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
  • Asistenta turistica: ghid marocan si insotitor de grup roman din partea agentiei;
  • Asigurarea storno si medicala pentru orice varsta
  • Alte excursii optionale (Chez Ali) si intrari la obiective, cheltuieli personale, bacsisuri pentru transportul bagajelor;
  • Bacsisuri pentru serviciile locale ale ghidului marocan si pt soferul local :  25 €/persoana, obligatoriu de achitat la intalnirea la aeroport insotitorului roman;
  • Bauturi la mese sau mesele de pranz

Perioada: 21.03.2017 – 29.03.2017

MAROC CASABLANCA – ESSAOUIRA – MARRAKESH – FES

Ziua 1 (21.03.2017) Bucuresti – via Istanbul – Casablanca

Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentatul agentiei  la ora 04.00 dimineata si imbarcare la cursa Turkish Airlines TK1042 cu decolare la 06.10 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul, trecere prin zona de tranzit a aeroportului din Istanbul pentru imbarcare la cursa TK617 si decolare la ora 10.50 spre Casablanca. Sosire la Casablanca la ora 13.05  local. Turul orasului Casablanca, capitala economica a Marocului, oras fascinant cu bulevarde largi si bijuterii arhitecturale in stil art deco si maur, un decor mediteranean pe coasta Oceanului Atlantic. Se trece prin Piata Centrala, Cartierul Habous, Catedrala Notre Damme Lourdes, Piata Mohamed al V-lea, Piata Natiunilor Unite. Optional, intrare la Mosheea Hassan al II-lea – biletul in valoare de  12 €/persoana se achita la fata locului. Cina si cazare hotel 4*+ in Casablanca.

Ziua 2 (22.03.2017) Casablanca – El Jadida – Safi – Essaouira (350 km) 

Mic dejun. Plecare spre renumita localitate boema marocana la Oceanul Atlantic – Essaouira, vechiul Mogador (denumirea portugheza), aflata in patrimoniul UNESCO. Se face un scurt popas pentru masa de pranz (neinclusa in pret) la Safi – renumita localitate pe malul Atlanticului pentru sardelele gustoase si productia de vase de lut traditionale. Essaouira a devenit foarte cunoscuta in anul 1949, cand Orson Welles a ales-o ca loc de filmare a ecranizarii Othello, iar in anii ’60-’70, strazile cu parfum mediteranean i-au inspirat pe muzicieni ca Jimmy Hendrix sau Cat Stevens. Cina si cazare hotel 5* in Essaouira pe malul Oceanului Atlantic.

Ziua 3 (23.03.2017) Essaouira – Marrakesh (180 km)

Mic dejun. Dupa un scurt tur al Fortaretei Mogador se pleaca din Essaouira spre Marrakesh, cu o oprire la o cooperativa de productie a uleiului si cosmeticelor din ulei de argan. Incepe descoperirea « Perlei Sudului » – Marrakesh. Cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh. Optional, participare la spectacol traditional la CHEZ ALI, pentru a intra in atmosfera traditionala si unica. Pret 30 €/persoana. www.ilove-marrakech.com/chezali.html   

Ziua 4 (24.03.2017) Marrakesh

Mic dejun. O zi dedicata vizitarii orasului Marrakesh, fondat in sec. al XI-lea. In cursul diminetii se viziteaza Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, Cimitirul Saadien, Gradina Menara– plantatia de maslini  si Palatul Bahia. Timp liber pentru servirea optionala a pranzului. Dupa-amiaza se viziteaza Souk-ul si antica Medina cu faimoasa piata Djemaa El Fna. Cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh.

Ziua 5 (25.03.2017) Marrakesh – Fes – (400 km)

Mic dejun. Plecare spre Fes, unde se va face o pauza pentru servirea optionala a pranzului. Se continua drumul spre Ifrane (mica Elvetie a Marocului)Azrou si Khenifra. Sosire in  Fes seara, pentru cina si cazare la hotel 5* Fes.

Ziua 6 (26.03.2017) Fes – nou si vechi in “Orasul Albastru”

Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fes – cel mai vechi centru cultural si spiritual al Marocului. Se exploreaza orasul pe drumul Medinei si al Souk-ului, unde mestesugarii lucreaza inca cu tehnici traditionale, mai ales pentru prelucrarea si vopsirea pielii. Se continua vizita cu Moscheea Karaouine si Medersa Bou Inania– exemplificare a artei arhitecturale islamice. Dupa pauza de pranz, pentru care reprezentantul agentiei va va propune varianta servirii optionale, se viziteaza Fes El Jedid si exteriorul Palatului Regal cu cele sapte  porti. Cina si cazare la hotel 5* in Fes.

Ziua 7 (27.03.2017) Fes – Volubilis – Meknes – Rabat – Casablanca (300 km) 

Mic dejun. Plecare spre Meknes via Volubilis– sit roman faimos prin mozaicurile sale si  Moscheea Moulay Idriss– inchinata intemeietorului orasului Fes. Turul in MeknesVersailles-ul marocan, include Poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de aparare, El Hedim, mormantul lui Moulay Ismail si Medina. Drumul spre Casablanca include un popas cu o scurta vizita a orasului Rabat – capitala administrativa a Marocului cu vizita la Mausoleul Mohamed al V-lea si Hassan al II-lea, exteriorul Palatului Regal, Kasbagh din Oudayas si Medina. Seara, cina si cazare la hotel 4*+ in Casablanca.

Ziua 8 (28.03.2017) Casablanca – via Istanbul – Bucuresti

Mic dejun. Transfer in cursul diminetii de la hotel la Aeroportul Mohamed al V-lea din Casablanca. Imbarcare la cursa TURKISH AIRLINES TK618 cu decolare la ora locala 15.30 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 22.05 local, trecere prin tranzit in aeroportul din Istanbul si imbarcare la cursa TK1041..

Ziua 9 (29.03.2017) Istanbul – Bucuresti

Decolare la ora locala 00.05 spre Bucuresti Aterizare pe Aeroportul Otopeni-Henri Coanda la ora locala 01.25.

Optiuni cazare Loc in camera dubla/tripla Loc in camera single Copil 2 – 11.99 ani
CASABLANCA – Hotel KENZI BASMA 4*+ sau similar – 2 nopti

ESSAOUIRA – Hotel ATLAS ESSAOUIRA & SPA 5* sau similar – 1noapte

MARRAKESH –Hotel ADAM PARK 5* sau similar – 2nopti

FES – Hotel RAMADA 5* sau similar – 2 nopti

1059 euro 1249 euro 769 euro

Completeaza formularul de rezervare

Lasa o impresie

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button