7 destinatii accesibile pentru vacanta de Rusalii

Home // Blog // 7 destinatii accesibile pentru vacanta de Rusalii
7 destinatii accesibile pentru vacanta de Rusalii

Pentru ca se apropie vacanta de Rusalii si pentru ca in ultimul timp am constatat si noi, la fel ca toti romanii, ca populatia tarii se micsoreaza simtitor in aceasta perioada, avand loc un adevarat exod catre alte zari si tari, ne facem si noi datoria sa va prezentam cateva destinatii turistice accesibile.

 

Top 7 destinatii accesibile pentru vacanta de Rusalii, in strainatate

Despre unele dintre acestea am mai vorbit in articolele de pe blog; adaugam acum si oferta specifica fiecarei destinatii.

 

Vacanta de Rusalii la ROMA

Vacanta la Roma de Rusalii

Roma, o destinatie turistica ce nu inceteaza sa fascineze atat prin arhitectura impunatoare a cladirilor, fie ca vorbim de edificii romane sau basilici vechi de secole, prin frumusetea obiectivelor turistice din capitala Italiei pe care le gasesti aproape la fiecare din colturile strazilor pline de istorie dar si prin modul in care romanii continua sa isi duca viata aici, neintrerupt, de-a lungul mileniilor.

De la Colosseum, Pantheon, Forumul Roman sau Fontana din Trevi si pana la Basilica di San Pietro si Vatican, turistii aflati in vacanta de Rusalii la Roma vor gasi cu siguranta obiectivele turistice pe care sa le viziteze, indiferent cat de scurt este sejurul ales.

Iti doresti sa ajungeti la Roma in vacanta de Rusalii?

Contacteaza-ne! 

 

Vacanta de Rusalii la PRAGA

Vacanta de Rusalii la Praga - castelul

Atunci cand te gandesti la Praga, ai in minte sintagma „orasul celor 1000 de clopotnite” sau „orasul celor 1000 de turnuri”, o sintagma care, departe de a avantaja aceasta frumoasa destinatie turistica europeana, stirbeste cumva din ceea ce reprezinta cu adevarat capitala Cehiei – un oras turistic prin excelenta, un loc care atrage anual 7 milioane de turisti.

Articolul de pe blogul nostru Top 7 atractii turistice Praga nu reprezinta nici el o detaliere a tuturor obiectivelor turistice de aici, ci o incercare de a reda si celor care nu sunt familiarizati cu aceasta destinatie o parte din frumusetea acestor locuri. Si, intr-adevar, Praga fascineaza pe oricine ajunge aici prin multitudinea de cladiri si edificii ridicate in stil renascentist, baroc, gotic sau art nouveau – toate impletindu-se si formand imaginea unui oras istoric, vechi, al bunului gust si al artei, dar in acelasi timp plin de viata si energie, care merita vizitat oricand, in orice luna a anului sau anotimp.

Iti doresti sa ajungi la Praga in vacanta de Rusalii?

Contacteaza-ne! 

Vacanta de Rusalii la BUDAPESTA

Castelul Buda din Budapesta

Atunci cand ne gandim la Budapesta, primul lucru (frumos) care ne vine in minte este fosta capitala a Imperiului Austro-Ungar. Intr-adevar, atractiile turistice din Budapesta, pe care le-am prezentat intr-un top detaliat pe care l-am intitulat Top 7 Atractii Turistice Budapesta, amintesc exact de acest lucru – Budapesta este fosta capitala a unui mare imperiu iar acest lucru si-a pus amprenta pe locurile, obiceiurile si obiectivele turistice ale acestui frumos oras asezat pe Dunare, vizitat de peste 20 de milioane de turisti anual.

Iti doresti sa ajungi la Budapesta in vacanta de Rusalii?

Contacteaza-ne!

Vacanta de Rusalii la BERLIN

Berlin - principala destinatie turistica de Rusalii

Distractiv, multicultural, interesant, primitor, surprinzator, cosmopolit – asa putem defini BERLINUL, capitala Germaniei si, dupa cum spun unii, capitala Europei (doar nu credeati ca UE se conduce din Bruxelles, nu?). Dar, pentru ca suntem la categoria „obiective turistice„, va invitam sa cititi un top 10 obiective turistice Berlin pentru o vacanta accesibila de Rusalii in capitala Germaniei sau sa accesati linkul de mai jos pentru a vedea oferta noastra detaliata.

Ai de gand sa vezi Berlinul intr-un city break?

Vacanta de Rusalii la LONDRA

Londra

Londra este o destinatie „la moda” oricand, in tot timpul anului, cu exceptia iernii. Dar, cum deja am trecut de echinoctiului de primavara, Londra revine in topul destinatiilor turistice cautate de romani si nu numai.

In afara de shopping, va recomandam in articolul nostru 10 obiective turistice in Londra – nu le ratati daca ajungeti aici!

Incercati un city break la Londra in vacanta de Rusalii?

Contacteaza-ne!

 

Vacanta de Rusalii la VIENA

Viena

Inca o destinatie cautata si accesibila celor mai multi dintre turistii care vor sa isi petreaca Rusaliile in strainatate, Viena isi deschide larg portile pentru oricine doreste sa o viziteze in aceasta perioada a anului. In plus, pe langa atractiile turistice vieneze „obisnuite” (exceptionale, de fapt) turistii care sosesc aici in aceasta perioada au sansa de a face cumparaturi in celebrele magazine din capitala Austriei.

Concertele, o obisnuinta in aceasta perioada, completeaza gama de atractii pe care Viena o ofera celor care ajung aici.

Va surade un city break la Viena in vacanta de Rusalii?

 

Vacanta de Rusalii la DUBAI

Dubai - mini-vacanta de Pasti

Ca sa fim sinceri, nu este o destinatie „specifica” unei anumite perioade a anului; Dubai este o destinatie turistica oricand, iar turistii nu au nevoie de prilejuri pentru a o vizita. Includerea acesteia in acest top pare pentru unii un pic mercantila, insa, din experienta va spunem ca este una dintre cele mai cautate destinatii din strainatate, atat in vacanta de Rusalii cat si in oricare alta perioada a anului. In plus, Dubai a devenit tot mai accesibila clasei de mijloc a populatiei.

Shopping, locuri de vizitat, locuri de admirat, obiective turistice – toate intr-un oras despre care va recomandam sa cititi mai multe in articolul nostru care prezinta cele 7 minuni moderne din Dubai.

Iti doresti sa ajungi la DUBAI in vacanta de Rusalii?

Contacteaza-ne!

 

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

Call Now Button