Pachete turistice

Pachete turistice

Pachete turistice

Travel Tailor ofera pachete turistice personalizate pentru angajatii companiilor cu care avem contracte corporate, cu discount-uri de pana la 20%!

In functie de preferintele angajatilor dvs, ne asiguram ca includem in pachetele turistice tot ceea ce aveti nevoie la destinatie, astfel suntem alaturi de clienti nostri de la planificarea deplasarii catre destinatie, emiterea biletelor de avion pentru toti participantii, transfer privat, rezervarea cazarilor, rent-a-car, inchirieri autocare, inchirierea salilor de evenimente precum si asigurarea logisticii necesare evenimentului conform celor mai exigente asteptari. Pe durata calatoriei de business oferim suport 24/7 oriunde v-ati afla, astfel incat fiecare eveniment neprevazut sa fie rezolvat in cel mai scurt timp, pana la intoarcerea acasa.

Pachetele turistice personalizate pentru angajatii companiei dvs. mai includ la cerere transfer privat, obtinerea vizelor, asigurari medicale, sau orice alt serviciu solicitat de angajatii dvs.

Oferim pachete turistice si servicii complete pentru angajatii companiei dvs. In cadrul pachetului avem serviciile – deplasari corporate, organizare evenimente corporate si organizare teambuilding.

Pentru detalii suplimentare contactati-ne!

Completeaza formularul de rezervare

Lasa o impresie

Your email address will not be published.

Call Now Button