Budapesta si Viena- autocar 3 zile

Home // Budapesta si Viena- autocar 3 zile

WEEKEND BUDAPESTA SI VIENA CU AUTOCARUL 2020

Budapesta este un oras ce abunda de obiective turistice si locuri frumoase care fac din capitala Ungariei o destinatie de vacanta ideala. Pentru ca Budapesta ofera o multitudine de obiective turistice si istorice, orasul poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si din lume. Multi considera Budapesta si poate pe buna dreptate locul de nastere al lumii moderne.

Viena ramane, fara doar si poate un oras imperial, al carui suflet stravechi este strans legat de domeniul muzical, aici traind si concertand de nenumarate ori mari compozitori precum: Ludwig van Beethoven, Johann Strauss, Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Peter Schubert  si altii. Patrimoniul cultural material pe care il veti regasi cuprinde o colectie grandioasa de edificii si cladiri cu o arhitectura impresionanta, palate si catedrale impunatoare, toate fiind impanzite de o istorie bogata si tumultoasa.

Un weekend in aceste doua capitale culturale va va oferi posibilitatea sa descoperiti locuri inedite, sa traiti experiente unice si, bineinteles sa cunoasteti si sa explorati unele dintre cele mai fascinante obiective turistice. Cu siguranta „aerul imperial„ si grandoarea acestor doua orase va vor face sa va pierdeti pe stradutele incarcate de istorie. 

  • Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul;
  • Cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta la hotel de 3*;
  • Toate vizitele incluse in program;
  • Ghid roman insotitor;
  • Biletele de intrare la obiectivele turistice;
  • Servicii de ghizi locali;
  • Asigurarea medicala de calatorie;
  • Asigurarea storno.

Plecari din: 14.10, 28.10, 11.09, 25.09, 09.10, 23.10;

ZIUA 1 – Bucuresti – Budapesta (840 km). Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 05.00 si plecare (ora 05:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Budapesta (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu). Sosire in cursul serii si cazare la hotel 3 stele in Budapesta. Optional, va propunem o croaziera pe Dunare cu vas de croaziera, cina meniu special, sampanie, vin, bauturi racoritoare incluse, unde putem admira Parlamentul, podul cu Lanturi, bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas. (Pret: 35 euro/ pers. Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus).

ZIUA 2 – Mic dejun. Timp liber pentru vizita oras sau Optional excursie la Viena – 45 euro/pers, minim 25 participanti. In Viena, vizita Palatul Shonbrunn, apoi tur oras cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si Ringul Vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). In centru plimbare pietonala si shopping: Piata Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan. Retur in BudapestaSeara, optional, va recomandam o cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-un loc renumit : Crama Borkatakomba, cel mai mare labirint cu vinuri-88 km lungime (Pret: 35 Euro/pers. Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus). Cazare la hotel 3 stele in Budapesta.

ZIUA 3 – Mic dejun. Timp liber pentru vizita oras pana la ora 12:00. Plecare spre Romania. Sosire in Bucuresti in cursul noptii.

TARIF:  220  EURO/ camera dubla

TARIF: 165 EURO/ camera single

TERMENE DE PLATA:

– 10% din pretul pachetului turistic la inscriere; Restul de 90% cu cel putin trei saptamani inainte de plecare.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

– gratuit daca renuntarea se face in intervalul 59 zile – 30 zile inaintea plecarii; 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile – 15 zile inaintea plecarii; 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 14 zile inaintea plecarii.

GRUP MINIM: 35 PERSOANE.

In situatia in care nu se realizeaza grupul minim de persoane, pretul se recalculeaza astfel:
– pentru un grup de 30-34 persoane,tariful se majoreaza cu 20 euro/persoana.
– pentru un grup de 25-29 persoane,tariful se majoreaza cu 30 euro/persoana.
– pentru un grup de 20-24 persoane,tariful se majoreaza cu 45 euro/persoana.

DOCUMENTELE NECESARE CALATORIEI SUNT: CARTE DE IDENTITATE SAU PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;

Completeaza formularul de rezervare

Lasa o impresie

Your email address will not be published.

Call Now Button