DESPRE NOI

Travel Tailor

”Un om nu poate descoperi noi oceane pana cand nu are curajul de a pierde pamantul din vedere.”

 

Cine este Travel Tailor

 

O agentie de turism infiintata si licentiata in anul 2009.
Suntem acreditati IATA (International Air Transport Association) inca din anul 2011, iar Neckermann si Hapag-Lloyd din anul 2013
O agentie specializata pe intreg segmentul de servicii, atat in ceea ce priveste turismul de leisure, turismul de business cat si turismul de evenimente.

licenta de turism a Travel Tailor

 

Ce va ofera Travel Tailor

Turism de business

Organizam pentru companii, atat in Romania cat si in strainatate: seminarii, conferinte, congrese, receptii, activitati de pregatire profesionala, team buildings pentru angajati, parteneri si clienti, targuri nationale si internationale.
Ne ocupam de evenimentul companiei dvs. inca de la planificarea deplasarii catre destinatie, emiterea biletelor de avion pentru toti participantii, transfer privat, rezervarea cazarilor, rent-a-car, inchirieri de autocare, inchirierea salilor de evenimente si asigurarea logisticii necesare organizarii evenimentului conform celor mai exigente asteptari, pana la intoarcerea tuturor participantilor in siguranta acasa.

Turism leisure

Sejururi turistice clasice catre orice destinatii din lume
Pachete turistice personalizate pentru fiecare dintre clientii nostri
Pachete turistice V.I.P. pentru cei care doresc sa se bucure din plin de confortul calatoriei la business class, de libertatea de a dispune de un avion privat la nevoie, de transferul cu limuzina de la aeroport la hotel sau de un survol cu elicopterul al orasului de destinatie
Croaziere pe marile, oceanele si fluviile lumii
City breakuri pentru toate orasele pe care va doriti sa le includeti in lista dvs de destinatii vizitate, chiar si doar pentru un week-end.

Turism de evenimente

Pachete turistice pentru evenimente, in tara si strainatate: concerte, meciuri de fotbal sau alte evenimente sportive, expozitii, targuri internationale.
In aceste situatii organizam intreaga dvs deplasare la eveniment, asigurand rezervarea biletelor de acces, emiterea biletelor de avion, rezervarea cazarilor, asigurarea transportului si transferului, emiterea asigurarilor medicale, intermedierea obtinerii vizelor turistice.

Experienta Travel Tailor

Inca de la infiintare agentia a beneficiat de aportul unui personal tanar, calificat, licentiat si cu experienta in turism, iar colectivul a ramas acelasi pana in prezent. Acesta este motivul pentru care furnizam de sase ani, inca din prima zi, servicii de calitate.
Unii dintre anagajatii Travel Tailor au chiar si 15 ani experienta in turism; de aceea, statiunile, hotelurile, liniile aeriene, atractiile turistice pe care vi le recomandam sunt deja vizitate in asa fel incat atunci cand alegeti o destinatie sa fiti siguri ca ati ales la sfatul cuiva care a fost deja acolo.
Beneficiind de experienta anagajatilor, am dezvoltat intern un sistem propriu de rezervari prin care eliminam gestionarea dificila a mai multor instrumente de calatorie si intermediari, oferind astfel clientului solutia ideala pentru organizarea evenimentelor, intr-un timp extrem de scurt si la un pret competitiv.

De ce sa alegeti Travel Tailor

Pentru ca lucram de 9 ani impreuna, ca si colectiv, experienta fiecaruia dintre noi cumulandu-se in experienta intregii agentii.
Pentru ca suntem la dispozitia clientilor nostri 24/7, oferindu-le serviciile din momentul rezervarii biletului de calatorie, sejurului sau a locului de cazare si pana la intoarcerea acasa – fiecare client are o persoana de contact care este dedicata evenimentului sau sejurului respectiv precum si solicitarii unor servicii viitoare.
Pentru ca suntem intre primele agentii din tara la vanzarea biletelor de avion first class, in 2014 primind distinctia de agentia anului de la Air France KLM.
Pentru ca asiguram deplina confidentialitate a clientilor.

Diploma locul 2 la E-Travel Awards

Travel Tailor in cifre

  • 9 ani de activitate
  • Peste 1,5 milioane Euro cifra de afaceri anuala
  • Peste 1 250 clienti deserviti si satisfacuti de serviciile noastre, companii sau persoane fizice
  • O medie de 7 000 bilete de avion emise anual
  • Peste 95% dintre clienti aleg sa revina la noi, an de an
  • Peste 50% dintre clienti sunt cu noi inca din primul an de activitate

Premiu Travel Tailor

Aboneaza-te la newsletter

PENTRU A FI LA CURENT CU CELE MAI NOI OFERTE!

IATA
ANPC
Neckerman
Gebeco
hapag lloyd
Call Now Button